Achteraf Betalen

Inschrijfformulier voor het Bedrijvenuurtje 2019 georganiseerd door de Oranjevereniging Rijssen in de tent op de evenementenweide. De prijs hiervoor bedraagt € 18,- p.p. t/m 23 maart 2019 en hierna € 19,95 p.p (inclusief buffetje en 2 consumptiemunten)

Bent u al lid van de Club van Oranje? Dit graag melden bij opmerking inclusief uw debiteurnummer.

Administratiekosten € 15,00

Het is niet meer mogelijk om u online in te schrijven. Wilt u zich toch nog inschrijven? Neem telefonisch contact (menu keuze 5) met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lid worden?
Vul nu via uw pc uw lidmaatschap in en verstuur direct zonder omkijken. ONLINE AANMELDEN of download HIER het inschrijfformulier. (openen in adobe reader)

Sponsor?

Wilt u de Oranjevereniging sponsoren? Download HIER het inschrijfformulier voor de Club van Oranje. (openen in adobe reader)