Bedrijvenuurtje 2019

Aanmelden

Voor de negende achtereenvolgende keer wordt op 26 april het bedrijvenuurtje georganiseerd. Ook dit jaar weer in de tent op de evenementenweide bij “De Oosterhof” in Rijssen. Voor alle bedrijven uit en verbonden met Rijssen is er de gelegenheid om dit aan hun werknemers aan te bieden.

Netwerken
U kunt dit bedrijvenuurtje natuurlijk ook heel goed gebruiken voor relatiebinding. Nodig uw bestaande en/of nieuwe relaties uit voor een gezellige informele bijeenkomst in de tent.

Programma
16:30 uur           Inloop bedrijvenuurtje
17:30 uur           Opening buffet
19:30 uur           Einde bedrijvenuurtje

Kosten
Voor slechts € 19,95 p.p. (voorinschrijving € 18,- p.p t/m 22-03-19) ontvangt u voor iedere deelnemer 2 consumptiemunten en kan er vrij gebruik worden gemaakt van het buffet. Kijkt u bij de inschrijving welke mogelijkheden er zijn voor de aankoopt van uw (voor)inschrijving.

Oolderwets Gezellig
Vanaf 19:30 uur is de tent voor iedereen open en zal “Oolderwets Gezellig” muzikaal worden omlijst. U heeft dus al een compleet bedrijfsuitje voor maar € 19,95 per persoon!

Het is niet meer mogelijk om u online in te schrijven. Wilt u zich toch nog inschrijven? Neem telefonisch contact (menu keuze 5) met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Programma

Inschrijfformulier Straatversiering 2020

Bedrijvenuurtje

Oosterhoffair

Downloads