Straatversiering 2020

Hulde aan 75 jaar vrijheid!

In 2020 herdenken we het einde van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden.

We vieren dat we sindsdien in vrijheid mogen leven, in het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven.

75 jaar vrijheid willen we graag als Oranjevereniging Rijssen met jullie vieren.  De eerste leuke ideeën zijn er al, ook in 2020 wordt er een mooi programma aangeboden!

Een van de activiteiten is dat we een competitie organiseren welke straat in Rijssen het mooiste versierd is. Een onafhankelijke jury zal dit beoordelen, uiteraard zal er aan de winnende straat een leuke (geld)prijs worden uitgereikt.

De Oranjevereniging Rijssen roept alle buurtverenigingen, clubjes, gezellige buren, straatcomités op om de na te denken over hoe de straat zo mooi mogelijk versierd kan worden.

Hieronder vindt u het formulier. Hiermee kan iedereen de buurt of straat opgeven.

Deelnemers Straatversiering 2020

Aangemelde deelnemers